Právě on v současnosti píše nejnovější kapitoly dokonalé harmonie mezi tradicí a inovací. Společnost se plně přizpůsobila současnosti, přitom však nezanevřela právě na ony tradiční hodnoty. Ty se odvíjejí již od jejího jména Hausbrandt Terst 1892.
Svízelná cesta za výrobou dokonalé kvality byla však započata už dříve a jinde v jiných zemích. V zemích produkujících kávu. Hlavní roli při udržování vysoké kvality hraje úzkostlivý výběr kávových zrn z těch nejlepších plantáží a těch nejlepších odrůd. Do Terstu se tak dostává jenom nejkvalitnější kávové zrno aby zde bylo praženo podle nejjemnějších receptur.
Proces pražení je pomalý a přirozený a je při něm používáno nejmodernějších technologií. Teplota je zvyšována postupně a je řízena počítačem, aby bylo dosaženo oné vůně a chuti jež činí kávu Hausbrandt jedinečnou. V závěru procesu pražení je káva rychle schlazena, aby požadované chutě a vůně z jednotlivých zrnek kávy nevyprchaly. Se stejnou péčí a láskou jsou dále vytvářeny jednotlivé směsi kávy Hausbrandt. Směsy jsou za pomoci technologie neustále vylepšovány odbornými ochutnávači. Po vyzrání, které ještě zvýrazní a navzájem sladí všechny požadované vlastnosti, je káva zabalena tak, aby si uchovala svou chuť a aroma.

Partneři

fajri
Created with Sketch.